top of page

Felhasználási feltételek

www.plajertibor.com szerződési feltételek és adatvédelmi szabályzat.

Szerződési feltételek

 1. JOGI HÁTTÉR – A http://plajertibor.com/ oldal és minden aloldala – továbbiakban Oldal Plajer Tibor magánszemély tulajdona.

  Kapcsolat: hello@andreakoza.com.

 2.  A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, melyek fizetési kötelezettséggel járnak a vásárlóra nézve.

 3. Az ingyenesen letölthető anyagok regisztrációja nem minősül szerződésnek, és fizetési kötelezettséggel sem járnak a regisztrálóra nézve.

 4.  A megrendelések esetén a szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelés gombra való kattintással Andrea Koza freelancerrel köti, aki a könyvek online értékesítését végzi szerző nevében és felhatalmazásával
  Székhely:5 Greenhill Alveston Bristol, Egyesült Királyság;
  Kapcsolat: hello@andreakoza.com

 5. A megrendelések esetén számlázásunk elektronikusan történik, emailben küldjük az elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

 6. A vásárlásokról kiállított elektronikus számlán az összeget Pound Sterling-ben, (Angol Fontban) és Forintban (HUF) tüntetjük fel, , és a vásárló választhat, hogy melyik devizában fizeti meg az összeget.

 7. Az oldalon lehetőséged van Forintban, és Fontban megtekinteni az árakat, de a számlázás minden esetben fontban történik, akkor is, ha forint számlára utalod az összeget, forintban.

 8. A deviza kijelzése az oldalon a hivatalos havi középárfolyamon történik, melyet az Egyesül Királyság ide vonatkozó rendelete szabályoz.

 9. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (hello@andreakoza.com)

 10. Andrea Koza mint szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megválogassa az ügyfeleit. Ennek értelmében, indoklás nélkül megtagadhatjuk egyes ügyfelek kiszolgálását mind a fizetős, mind az ingyenes anyagainkat és szolgáltatásainkat tekintve.  Ez esetben a megrendelés vagy regisztráció után emailben értesítést küld az ügyfélnek, amennyiben nem kíván vele együttműködni, és írásos formában – email – kinyilvánítja, hogy egyoldalúan eláll a szerződéstől. Amennyiben az érintett ügyfél már átutalta, vagy bármilyen módon elküldte a szolgáltatás ellenértékét, a szolgáltató azt haladéktalanul visszaküldi számára

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, illetve PAYPAL.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem rendeltél!)
2a.) Banki átutalás 

Andrea Koza

K&H bank 10400085-82575248-53511002

 

A számlán a végösszeg és minden részösszeg fontban fog szerepelni.

Minden más lehetséges fizetési mód termékenként eltérő lehet, ezeket minden terméknél külön feltüntetjük.

2b.) Paypal-on történő fizetéshez az instrukciókat a fizetés oldalon találod majd, a vásárlás után.

2c.) Az ingyenes anyagaink és szolgáltatásaink nem járnak fizetési kötelezettséggel.

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a contact@plajertibor.com címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a megrendelt könyv, a letölthető fájlok hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

A magánszemély fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Ha elküldtük a megrendelet könyvet, a letölthető  fájlokat, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A könyv kizárólagos tulajdonosa a szerző Plajer Tibor magánszemély

V. ELÉRHETŐSÉGEK

hello@andreakoza.com

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat – www.paljertibor.com (adatkezelő: Plajer Tibor magánszemély)

1. Az Oldalakon összetett, és rendszerszemléletet is magukba foglaló anyagainkhoz való hozzáféréshez az olvasók önkéntes feliratkozását tesszük lehetővé.

2. A feliratkozásnál megadni szükséges:

– név (lehet becenév is), – hogy nevükön tudjuk szólítani az Olvasókat;
– email cím – hogy az elkért anyagokat továbbítani tudjuk.

3. Érintettek köre: azok az oldallátogatók, akik szeretnének további mélyebb, összefogottabb, részletesebb információkat.

4. Az adatgyűjtés célja: hogy az információkat el tudjuk juttatni az Olvasóhoz, mivel azt kérte.

5. Az ingyenes anyagainkat elkérő olvasók a leiratkozásukig elektronikus marketing leveleket is kaphatnak a Plajer Tibortól, illetve Andrea Koza freelancertől. .

6. Az adatkezelés időtartama: az Olvasó önkéntes leiratkozásáig.

7. Az érintettek körének joga van az Oldalakon tárolt adataikat megismerni, és kérni azok módosítását, törlését.

8. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszakítható, a minden levelünkben megtalálható leiratkozási linkkel.

9. Az Oldalakon az adatok elektronikus kezelését feliratkozóink esetében manuálisan végzi Plajer Tibor

10. Az olvasó az adatbázisból való törlését a contact@plajertibor.com emailcímen kérheti. Tárgymezőben feltüntetve:LEIRATKOZÁS. 

11. Regisztrációért nyújtott anyagainkat kizárólag az oldalon önkéntesen feliratkozott személyek számára szolgáltatunk. Nincs vásárolt adatbázisunk, harmadik féltől nem szerzünk be olvasói adatokat.

12. A regisztrációval megadott adatokat harmadik félnek, más vállalkozásnak vagy magánszemélynek nem adjuk át. Az önkéntes regisztrációval épülő adatbázisunkhoz senki másnak nincs hozzáférése.

13. Az Oldalakon értékesítéssel kapcsolatos adatkezelést is végzünk.  Plajer Tibor szerző kizárólag megrendelőinek adatait kezeli, mely a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez, és a vállalkozás számlaadási kötelezettségének teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges. Ilyen adatok a következők: Teljes név, email cím, irányítószám, város vagy község, utca, házszám, telefonszám (kizárólag rendkívüli esetekben történő egyeztetés céljából), cégnév, cég székhelye, ÁSZF elfogadása.

14. Az adatok megadása vásárlás esetében is önkéntes, annak ellenére, hogy az adatbekérő űrlapon vannak úgynevezett kötelezően kitöltendő mezők. A kötelezően kitöltendő mezőkre azért van szükség, mert ha ezen adatok hiányosak lennének, akkor nem tudnánk pontos számlát kiállítani.

.

Érvényes: 2016. október 27-től, visszavonásig.

bottom of page